podcast

mic2.gif

A 2020/21-es tanévtől átalakul a szakképzés és felnőttképzés rendszere, a megváltozott keretek között várhatóan átláthatóbbá válik az alapszakmák rendszere, a képzések tudás- és ismeretanyaga, valamint a képzésben megszerezhető szakmai tapasztalatok pedig sokkal inkább a munkaerőpiac valós igényeihez igazodnak majd.

Örömmel számolhatunk be arról, hogy a hazai Euroguidance Pályatanácsadói Díj 2020-as pályázatán pályaorientációs podcastunkat a zsűri Innovatív különdíjjal jutalmazta! Nagyon köszönjük a kezdeményezés elismerését, bízunk benne, hogy az adásssorozattal hosszú távon hozzájárulhatunk a fiatalok sikeres pályaválasztásához!

Podcast műsorainkban egy-egy alapszakmán keresztül szeretnénk minél részletesebben áttekinteni a meghívott beszélgető partnereink segítségével az új képzési rendszer követelményeit, a munkaerőpiac várható lehetőségeit, legyen szó akár kisvállalkozások,  akár a multinacionális közeg, akár a freelancerek világáról.

Euroguidance_különdíj-01.png
h13.png

H13 Diák- és Vállalkozásfejlesztési Központ

jozsefvaros_logo_edited.jpg
uj_logo_tomoritve.jpg
Józsefváros-Közösségeiért.jpg

A Miénk a Pálya! podcast műsorai a H13 Diák és Vállalkozásfejlesztési Központ támogatásával valósulnak meg.

Továbbá köszönetet szeretnénk mondani a Józsefváros Közösségeiért Nonprofit Zrt-nek is az online tartalom létrejöttéért.