Kedves Szülők!

Hazánkban nem nőtt még fel egyetlen olyan generáció sem, amelynek tagjai személyesen megtapasztalhatták volna a pályaorientáció módszertani sokszínűségét és széles szolgáltatási palettáját. Korszerű tréning, coaching és tanácsadási folyamatok támogatják a felnőtteket a személyes és szakmai fejlődésükben. De mi a helyzet a fiatalabb generációkkal? Hogyan segíti a pályaorientáció a serdülő korosztály útkeresését? És milyen szerep jut a szülőknek ebben a folyamatban?


Pályaválasztás témában tartott szülői értekezleteken igyekszünk hasznos ismereteket átadni a szülőknek arról, hogyan támogathatják gyermekeiket a pályaválasztásban. Milyen kommunikációs eszközök segítik és melyek gátolják a fiatalok útkeresését? Hogyan támogathatják a szülők a gyermekeiket abban, hogy végül önállóan és felelősségteljesen tudjanak dönteni saját sorukról? És mennyiben támaszkodhatnak a szülők külső szakember segítségére? Mit várhatnak a pályaorientációs folyamattól? 

 

Lelkes szakemberként örömmel fogadjuk a szülői felkéréseket és támogatjuk az iskolákat abban, hogy a diákjaik minél nagyobb sikerrel találják meg magukat az életben! Az ingyenesen elérhető tájékoztatóval kapcsolatban örömmel várjuk üzenetét!  

Programok
Szolgáltatások
Információ
MIÉNK A PÁLYA! © 2015
Elérhetőség
info@mienkapalya.hu 
+36 70 6000-178